سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فاز اطلاعات:
عدم وجود اطلاعات کامل و استفاده از اطلاعات ناقص و غللط مهمترین عامل پایین آمدن شاخص ارزش می باشد.از این رو در مهندسی ارزش برای دسترسی به اطلاعات مفیدتر و بهتر صورت می گیرد و این کار موجب ارتقای ارزش خواهد بود.فرایند جمع آوری،تحلیل،تایید،آزمایش و به روز کردن و انتخاب اطلاعات مورد نیاز اولین گامی است که باید برداشته شود.
اهداف فاز اطلاعات:
ا.اطلاعات کامل و مطمئن را بدست آورید.         2. حقایق و وقایع را از بهترین منابع جمع آوری کنید.          3. از درستی اطلاعات اطمینان حاصل کنید.
4.اطلاعات و داده ها را کنترول،آزمایش و به روز رسانی و پردازش کنید.
سوالات کلیدی فاز اطلاعات:
1.آن چیست ؟   2. چه کار می کند؟   3. چه کاری باید بکند؟  4.چقدر می ارزد؟   5.بپرسد:چرا؟چطور؟چه موقع؟کجا؟چگونه و چه کسی؟  6. بپرسد آیا می تواند؟
روش ها:
1. تصمیم بگیرید چه اطلاعاتی باید جمع آوری شود.      2.برای هر کدام از اعضای گروه وظیفه مشخصی تعیین کنید.      3.تمامی اطلاعات را ثبت و ظبط کنید.
4.برای جمع آوری اطلاعات از سوالات کلیدی استفاده کنید.      5.حقایق را دنبال کنید نه ایده ها ،نظرات ،طرز تلقی ها و یا احساسات.     6.هزینه ها را تعیین کنید.
7.از روابط انسانی خوب بهره بگیرید.        8. موانع را پیش بینی و بر آنها فائق آید.       9.به طور سازنده ای هر چیزی را برای فهمیدن مورد سئوال قرار دهید.

فازعملکرد:
تحلیل عملکرد و نحوه برخورد با مسائل وجه تمایز رویکرد مهندسی ارزش از دیگر رویکرد های مدیریتی است که برای کاهش هزینه به کار می رود.
اهداف فاز عملکرد:
تحلیل عملکرد و نحوه برخورد با مسائل وجه تمایز رویکرد مهندسی ارزش از دیگر رویکرد های مدیریتی است که برای کاهش هزینه به کار می رود.
اهداف فاز عملکرد:
1.تشخیص عملکردها   2. تعریف عملکردها   3.طبقه بندی عملکردها   4. تعیین هزینه ها (هزینه های معنا دار)   5.تحلیل هزینه عملکرد   6. تعیین بهای عملکرد
روش ها:
1.به واحدهای عملکردی تقسیم و تحلیل کنید.
2.بر حسب اجزای کوچکتر تحلیل کنید.
3.عملکرد را با کلمه تعریف کنید:یک فعل و یک اسم
4. از عبارات ساده و افعال مشخص برای تعریف بهره بگبرد.
5. عملکرده ها را به عملکردهای اصلی،فرعی،پشتیبانی،ضروری و غیر ضروری طبقه بندی کنید.
6.ماتریس عملکرد-هزینه و عملکرد-هزینه-بها را تهیه کنید.
سوالات کلیدی:
1. جزء کاری چیست؟     2.چه کاری انجام می دهد؟       3.چه کاری باید انجامدهد؟        4.آیا آن چزی که مشتری میخواهد انجام می دهد؟    5.بهای آن چقدر است؟     6.چقدر هزینه دارد؟
مفهوم عملکرد قلب مهندسی ارزش است
در فرهنگ مهندسی ارزش عملکرد، عاملی است که موجب تولید یا فروش محصول می شود.عملکرد از دو کلمه اسم و فعل برای توصیف عمل تشکیل شده است.عملکرد ها متناسب با هدف سیستم تعریف می شوند.(عملکرد اصلی بیانگر هدف اصلی یک محصول و یا یک سرویس می باشد و عملکرد فرعی به صورت
مستقیم به مقاصد اصلی مربوط نمیشود بلکه از آنها پشتیبانی می کنند)


نوشته شده در  چهارشنبه 87/1/28ساعت  12:14 صبح  توسط مجید نقدی 
  نظرات دیگران()


لیست کل یادداشت های این وبلاگ
طراحی بانک های اطلاعاتی
مهندسی ارزش 2
شهروندی اروپا مقاله ای از جان کین(1)
مهندسی ارزش(1)